KAYSERİ / MELİKGAZİ - Yılmaz-İsmet Akansu İlkokulu

Mrt

Okulumuz Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Erhan ÖZBERK Rehberliğinde Hazırlanan Ramazan Sokağı Okul Müdürümüz Ramazan YANIK Tarafından Açıldı.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Hacı KAYA Okulumuzu Ziyaret Ederek Okul İdarecileri Ve Öğretmenlerimizle Eğitim Ve Öğretim Üzerine Sohbet Ettiler.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında  Okulumuz 4. Sınıf Öğretmenleri Ve Öğrencileri Tarafından Hazırlanan Deyimler Ve Atasözleri Sergisi Açıldı.

Şbt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü Dolayısıyla Bir Programı Düzenlendi.

Şbt

Okulumuza Tayini Çıkan Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Erhan ÖZBERK 05.02.2024 Tarihinde Görevine Başladı. Akansu Ailesi Olarak Başarılar Dileriz.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni coşku içinde kutlandı. Tüm öğrencilerimizin ve personelimizin de görev aldığı bayram kutlamaları velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Ekm